Over ons

BS Staffing is een jong recruitmentteam dat jong is in het bestaan, maar niet in de ervaring en bijbehorend netwerk. Ooit begonnen als ZZP’er en inmiddels uitgegroeid tot een BV waarin meerdere disciplines ondergebracht zijn. Recruitment is dus één van de diensten die wij bieden, waarvan wij met trots kunnen zeggen dat onze klanten tot nu toe erg tevreden zijn over de dienstverlening.

Het idee om te starten met het matchen van professionals is ingegeven door onze eigen persoonlijke ervaring in de recruitment markt en de constatering dat er vele mogelijkheden zijn binnen ons eigen netwerk. Het zicht op zowel interessante opdrachten als potentiële professionals ontstond naarmate ons netwerk aan beide kanten groeide. De ambitie om deze samen te brengen is wat ons betreft een logisch gevolg wat geresulteerd heeft in onze recruitment tak.

Al heel snel wierp dit zijn vruchten af en hebben wij tevreden opdrachtgevers en professionals zien bloeien in een fijne samenwerking die zich tot op de dag van vandaag naar volle tevredenheid verder ontwikkelt. Dit is dan ook het doel waar wij naar streven en waar wij onze energie uit halen. We zien heel veel mogelijkheden en kunnen niet wachten om deze ook aan onze professionals te tonen!