Welkom op onze website

Het vinden van een geschikte match is zowel voor een opdrachtgever als een potentiële professional een spannend traject. Beide partijen willen hetzelfde, een goede match, maar kunnen verschillende definities en belangen hebben van wat dat in de praktijk moet zijn. Dit heeft onder andere te maken met het perspectief van waaruit de verschillende partijen een opdracht bekijken. In de ideale situatie vindt men een match die voor beide partijen werkt en dus kan rekenen op een prettige werkomgeving, waar zowel de opdrachtgever als de professional van groeien en profiteren.

BS Staffing begeeft zich op het snijvlak van het komen tot een goede match. Van het signaleren van opdrachten tot het vinden van een geschikte professional. Wij helpen zowel de opdrachtgever als de potentiële professional elkaar te vinden en te komen tot een prettige samenwerking waar beide partijen baat bij hebben. Onze jarenlange ervaring binnen dit speelveld hebben ertoe geleid dat wij beschikken over een netwerk van contacten om dit in de praktijk ook mogelijk te maken. Onze transparante communicatie en onafhankelijke rol tussen opdrachtgever en professional zorgen dat wij er voor beide partijen zijn en gaan voor het optimale resultaat.

Het enige dat wij hierbij van zeer groot belang vinden is ambitie, bij beide professionals, dus zowel aan de kant van de opdrachtgever als de kant van de kandidaat. Ons motto is daarom ook niet voor niets: BS Staffing, voor professionals met ambitie!