Voor opdrachtgevers

Het vinden van een goede match begint met het opstellen van een goede opdracht. Van opdrachtgevers vragen wij daarom een zo uitgebreid mogelijke beschrijving van de opdracht, de competenties en eigenschappen die men graag ziet in een geschikte kandidaat.

Dat klinkt makkelijker dan het is. Wij weten dat het voor de opdrachtgever niet altijd mogelijk is dit helder te definiëren omdat men bijvoorbeeld niet van tevoren weet hoe de opdracht zich ontwikkelt of juist zoekend is naar een frisse kijk op de invulling van een opdracht. Ook daar kan BS Staffing bij helpen door het kritisch doorvragen naar aanleiding van de opgestelde opdracht. Daar waar bepaalde zaken voor u duidelijk zijn, kan het voor een relatieve buitenstaander vragen oproepen. Ook het verder verscherpen van bepaalde zoekcriteria helpt te komen tot meer focus in de zoektocht naar een geschikte kandidaat.

Enerzijds gaan wij dus voor u op zoek naar een goede kandidaat en anderzijds helpen wij u op weg met het neerzetten van een scherpe uitvraag.

Mocht u dus een opdracht hebben of op zoek zijn naar structurele invulling van een functie binnen uw organisatie, neem dan contact op met ons. Samen vinden wij wat u zoekt!